Timmerhuusken mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren

Timmerhuusken mag sinds kort het keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor een goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Timmerhuusken als vanzelfsprekend beschouwt!

Alles voor een tevreden klant

Bij Timmerhuusken hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een bedrijf niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid, wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaren Alfred en Sabine Grootherder.“Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.”

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews op: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/timmerhuusken

Graag tot ziens in onze werkplaats in Silvolde!

Archief

Zoeken